Πέφτει ο ΠΙΠΙΝΟΣ στη θάλασσα μέσα στον Σεπτέμβριο - Ποια προβλήματα λύθηκαν

Παρά τις επιφυλάξεις που υπήρχαν για το εγχείρημα,φαίνεται ότι το ΠΝ και ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης κερδίζουν το στοίχημα . Το δεύτερο υποβρύχιο 214, πρώτο από τα “φυλακισμένα” στον Σκαραμαγκά θα πέσει στο νερό μέσα στον Σεπτέμβριο!
Ο ΠΙΠΙΝΟΣ, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΝ είναι έτοιμος να πέσει στη θάλασσα και να περάσει απέναντι στον Ναύσταθμο.


Τα τελευταία προβλήματα που είχαν να κάνουν με το σύστημα που θα έριχνε τον ΠΙΠΙΝΟ στη θάλασσα, ξεπεράστηκαν χωρίς να χρειαστεί η “βοήθεια” της Siemens. Οι εργαζομένοι του Σκαραμαγκά έδωσαν λύση κι έτσι όλα “πάνε πρίμα”. Κι όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες ,τον Οκτώβριο θα πέσει και δεύτερο υποβρύχιο στο νερό. Προφανώς πριν την 15η Οκτωβρίου που ο Αβραμόπουλος αναχωρεί για τις Βρυξέλλες. Ο ΥΕΘΑ θέλει πριν την αναχωρησή του να έχει κλείσει το θέμα των υποβρυχίων για να καταγραφεί ως εκείνος που μετά από έξι υπουργούς Εθνικής Άμυνας έκοψε τον γόρδιο δεσμό. 

Αν πράγματι όλα πάνε τόσο ομαλά όσο περιγράφονται, τότε λογικά προκύπτουν ευθύνες για όσους όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν τίποτα για το θέμα υποβρύχια, αρνούμενοι ακόμη και να συζητήσουν την δυνατότητα να αναλάβει το πρόγραμμα των υποβρυχίων το ΠΝ. “Έσκιζαν” τα ρούχα τους ότι αυτά δεν γίνονται . 

Ο ΠΙΠΙΝΟΣ θα απαντήσει ότι γίνονται και παραγίνονται…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις