Μέιωση των ανωτάτων αξιωματικών !

Με απόφαση της κυβέρνησης

Την απόφαση της κυβέρνησης να μειωθεί κατά 20% ο αριθμός των ανωτάτων αξιωματικών των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο της νέας δομής δυνάμεων και της αναπροσαρμογής των Ενόπλων Δυνάμεων στις απαιτήσεις και στην... πραγματικότητα της εποχής μας, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος.


Ο υπουργός, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ του ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου, του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα και του ΓΓ του Υπουργείου Γιάννη Ταφύλλη καθώς και των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου και ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, υποδέχτηκε στο γραφείο του και επέδωσε τα διακριτικά των Αρχηγών στους νέους Αρχηγούς ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη και ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαίτση, προς τους οποίους και ανακοίνωσε την προαναφερθείσα απόφασή του και της κυβερνήσεως, προκειμένου αυτή να υλοποιηθεί κατά την προσεχή συνεδρίαση του ΣΑΓΕ την επόμενη Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Π.Καμμένο και αφού ευχήθηκε καλή τύχη και καλή επιτυχία στο έργο τους, ανακοίνωσε ότι από 315 ανωτάτους αξιωματικούς που υπάρχουν σήμερα στους τρεις Κλάδους, αυτοί θα μειωθούν κατά 20% (δηλ.μείον 54 αξιωματικοί) και θα φτάσουν τους 261.

Για τους μη γνωρίζοντες σημειώνουμε ότι ως ανώτατοι αξιωματικοί λογίζονται οι αντιστράτηγοι, υποστράτηγοι και ταξίαρχοι καθώς και των αντίστοιχων Κλάδων και η υλοποίηση της συγκεκριμένης προτάσεως αποτελεί πάγια θέση του νυν ΥΦΕΘΑ Αντιστρατήγου ε.α. Νίκου Τόσκα.

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(parapolitika.gr - Λ.Σ.Μ. - mod.mil.gr)


http://staratalogia.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις