Πρόβατα ξυπνάτε.....


Τις προηγούμενες ημέρες ευρισκόμενος σε μια παρέα νέων της ηλικίας μου αλλά και μεγαλύτερων κ παίρνοντας μέρος στην συζήτηση έμεινα έκπληκτος από ορισμένα πράγματα που πρόσεξα. Την πλήρη άγνοια κ αδιαφορία που έχουν οι περισσότεροι για τα πολιτικά γεγονότα κ τις καταστάσεις που συμβαίνουν τώρα στη Ελλάδα.
Παρ” όλη την πλήρη ενημέρωση κ πληροφόρηση που υπάρχει καθώς κ την υποτιθέμενη <<ελευθερία του λόγου>> που έχουμε οι περισσότεροι δεν γνώριζαν το τι συμβαίνει γύρω τους ούτε είχαν ενημέρωση για γεγονότα που είχαν συμβεί στην ίδια τους την γειτονία.
Ιδιαίτερα στο θέμα των πολιτικών εξελίξεων και εθνικών θεμάτων η άγνοια τους ήταν τόσο υψηλή η οποία κατέληγε να φτάνει σε εγκληματικό επίπεδό. Κανένας τους δεν είχε συναίσθηση τι είχε πραγματικά είχε ψηφίσει κ γιατί το ψήφισε ενώ όλοι τους νόμιζαν ότι είχαν κάνει το σωστό κ το τραγικό της περιπτώσεως ήτανε ότι κανένας δεν είχε καν ηθελημένα ή άθελα του μπει στον κόπο να διαβάσει το πολιτικό πρόγραμμα και τις πραγματικές θέσεις του κόμματος που ψήφισε πάνω σε σοβαρότατα ζητήματα που απασχολούσαν τον ίδιο αλλά και το ευρύτερη κοινωνία.
Έτσι κάποιοι προσπαθούσαν με αστεία επιχειρήματα να μου αποδείξουν την ορθότητα των θέσεων τους σε σοβαρά ζητήματα, ειδικά οι υποστηριχτές αλλά και ψηφοφόροι των αριστερών κομμάτων, έχοντας όμως πλήρης άγνοια για την τοποθέτηση και την θέσεις αυτών των κομμάτων πάνω σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την πατρίδα μας κ το έθνος μας όπως η λαθρομετανάστευση, το κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά και άλλα πολλά.
Άγνοια ή αδιαφορία θα ρωτήσει κάποιος πριν τους κατηγορήσει.
Ότι από τα δύο και αν ισχύει δεν τους σώνει για να δικαιολογήσουν την απόφασή τους για την επιλογή που έκαναν. Όλοι γνωρίζουμε κ όλοι ξέρουμε το τι συμβαίνει γύρω μας και στην πατρίδα μας, και το ποιος είναι ποιος πραγματικά κ ποιος είναι ο σκοπός του. Η πλήρη άγνοια κ αδιαφορία που επιδεικνύουμε από την στιγμή που γνωρίζουμε ή μπορούμε να μάθουμε για το κάθε τι συμβαίνει γύρω μας κ γιατί συμβαίνει είναι μια εγκληματική σιωπηλή συνενοχή στην συνέχιση και διόγκωση των καταστάσεων και των προβλημάτων.
Και σε αυτό όταν θα έρθει η στιγμή να απολογηθούν για την επιλογή τους και την στήριξη τους σε αυτήν δεν θα υπάρξει κανένα ελαφρυντικό και καμία συγχώρεση.
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διαβαίνει η πατρίδα μας κ το έθνος μας, η στήριξη και υπεράσπιση αυτών όλων των προσώπων αλλά και των κομμάτων και των θέσεων τους που υποστηρίζουν και υπερασπίζονται όλες αυτές τις αντίεθνικές και ανθελληνικές θέσεις και πολεμούν το κάθε τι ελληνικό και χριστιανικό προσπαθώντας να μας επιβάλουν μια νέα τάξη πραγμάτων χωρίς πατρίδα, χωρίς θρησκεία, χωρίς έθνος κ φυλή θεωρείται και είναι εθνική προδοσία και αυτοί που είναι μαζί τους και τους στηρίζουν και τους ψηφίζουν είτε γνωρίζοντας την επιλογή τους είτε όχι είναι άθελα τους ή ηθελημένα εθνικοί προδότες.
Για αυτό όλοι μας πρέπει να αφυπνιστούμε και να γνωρίζουμε το τι συμβαίνει γύρω μας, στην πατρίδα μας και σε εμάς για να μπορούμε να γνωρίζουμε κ να διαλέξουμε την σωστή πλευρά.
Γιατί όταν έρθει η κρίσιμη ώρα θα πρέπει να διαλέξουμε στρατόπεδο και να πολεμήσουμε...
Η με την Ελλάδα και τους Έλληνες ή με τους πουλημένους ανθέλληνες νεοταξικούς προδότες και τα τσιράκια τους....
Σε εμάς είναι η επιλογή...


Παύλος Χάνος Γιώργος Καλαμάρης  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις