"Τετ α τετ εκτόνωσης" Παναγιωτόπουλου- Χρηστίδη

“Επαφές εκτόνωσης” είχαν ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης ,μετά από την συνέντευξη του δεύτερου.

Υπουργός και Αρχηγός, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές από χθες και το κλίμα που προκύπτει από τις συζητήσεις τους, είναι μάλλον κλίμα εκτόνωσης μιας κρίσης που πολλοί πιθανόν να εύχονταν.


ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΝ δεν διαφωνούν επί της ουσίας των λεγομένων του δεύτερου και αυτό έγινε κατανοητό στις επαφές που είχαν. Μοναδικό σημείο που έχριζε διεξοδικής συζήτησης ήταν το γεγονός ότι ο ΥΕΘΑ δεν γνώριζε την πρόθεση του Αρχηγού να τοποθετηθεί δημοσίως επί θεμάτων που είχαν να κάνουν με τις περικοπές και τις επιπτώσεις τους στο ΠΝ.

Ωστόσο και αυτό το σημείο φαίνεται ότι δεν είναι δυνατό να πυροδοτήσει οποιαδήποτε δραματική εξέλιξη στο ΠΝ και γενικότερα στις ΕΔ.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΝ βρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια των Βαλκανικών Πολέμων ,λίγη ώρα μετά από το δεύτερο τετ α τετ που είχαν στο γραφείο του κ.Παναγιωτόπουλου. 

onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις