Αφού "εξόντωσαν", τους στρατιωτικούς τώρα θέλουν να τους ...σώσουν! Κυβερνητικοί ελιγμοί

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Επιχείρηση σωτηρίας του κυβερνητικού σκάφους στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, έχει ξεκινήσει από χθες. “Καπετάνιος” ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , στον οποίο έχει αποδοθεί η διαπίστωση …”κάτι πρέπει να κάνουμε” και “ύπαρχος” ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος που προς το παρόν αλληλογραφεί με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για να διαπιστώσει και εγγράφως ότι είναι μεγάλη αδικία η διπλή περικοπή στις συντάξεις των αποστράτων!!!



Πραγματικά δεν γνωρίζουμε από…πολιτική επικοινωνία και άλλες παρεμφερείς…”επιστήμες” που μετέτρεψαν τη πολιτική σε ριάλιτυ σώου και τους πολιτικούς σε …παίκτες. Αλλά χρησιμοποιώντας την απλή ανθρώπινη λογική είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψουμε ότι υπάρχουν πολιτικοί σήμερα που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά στις επιπτώσεις τους θέματα με τέτοιους τρόπους!

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πρωθυπουργός ξύπνησε προχθές το βράδυ από …πολύμηνο κώμα και πληροφορήθηκε τα όσα έχουν συμβεί στη χώρα για να ξεστομίσει το φοβερό “κάτι πρέπει να κάνουμε”. Πρόκειται είτε για υπερβολή των “πηγών” του ΥΕΘΑ που ήθελαν να τονίσουν την …αγωνία του προέδρου , είτε για φαντασίωση των συντακτών ,με πιθανότερο το δεύτερο.

Όσο για τις επιστολές του ΥΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου προς το οικονομικό επιτελείο; Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με την τεράστια αδικία των διπλών περικοπών στις συντάξεις των αποστράτων; Κανείς! Ούτε ο ίδιος ο Π.Παναγιωτόπουλος όπως προκύπτει από τις επιστολές του σε Στουρνάρα και Σταϊκούρα. Το ερώτημα είναι όταν αποφασίστηκαν αυτές οι περικοπές ποιος ήταν κυβέρνηση, ποιος πρωθυπουργός και ποιος ΥΕΘΑ; Και έστω ότι προσπερνάμε …αυτή τη λεπτομέρεια. Ποια είναι η λύση που προτείνει ο ΥΕΘΑ στις επιστολές του προς το οικονομικό επιτελείο;

Να περιμένουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επιστολές στις οποίες θα αναλύονται οι προτάσεις του ΥΕΘΑ και οι λύσεις; Ελπίζουμε. Γιατί διαφορετικά θα μείνουμε στο …απίθανο επικοινωνιακό τέχνασμα του…”κάτι πρέπει να κάνουμε”!!!


onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις