Mεταθέσεις ; μετά τις 17 Ιουνίου...!!! («Μάχη» σώμα με σώμα...)

Οι μέρες περνάνε και οι μεταθέσεις δεν εκδίδονται. Φαίνεται ότι, τα μαγειρέματα είναι αρκετά μεγάλα και οι «μάχες» που διεξάγονται είναι σώμα με σώμα.

Ακόμη περιμένουν οι αξιωματικοί που... κατέθεσαν «ενδικοφανείς προσφυγές» από τέλος Απριλίου να λάβουν απαντήσεις, αν και έχει περάσει χρονικό διάστημα άνω του ενός μηνός.

Από πληροφορίες που έχουμε, σταδιακά στέλνονται στο υπουργείο οι σχετικοί φάκελοι ώστε, να μην φαίνονται πολλές οι προσφυγές και ανησυχήσει ο υπουργός.

Τώρα θα πείτε, μα δεν γνωρίζει τι γίνεται; όλα είναι πιθανά.

Τα συνεχή μαγειρέματα, από τους αρχιμάγειρες, βγάζουν κάτι μεταθέσεις, ... τρελές.

Πάντως, ορισμένοι αξιωματικοί κυριολεκτικά έχουν αγριέψει με αυτά που συμβαίνουν φέτος στις μεταθέσεις, διότι έχουν ξεπεραστεί τα όρια της λογικής.

Οι μεταθέσεις των Αντισυνταγματαρχών και Ταγματαρχών θα εκδοθούν μετά τις 17 Ιουνίου.

Άλλωστε απ’ όσο γνωρίζουμε, τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι αξιωματικοί που πήγαν δικαστικώς, λόγω μεταθέσεως, δικαιώθηκαν μετά από περίπου 1 χρόνο και έλαβαν και χρηματική αποζημίωση.

Αναμένουμε θερμό καλοκαίρι, με παραιτήσεις και δικαστικούς αγώνες.

(Ε.Σ.)http://staratalogia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4.html

Σχόλια

  1. Εαν αφησουν ελευθερους τους Αξιωματικους (χειριστες των μεταθεσεων ) να ειμαστε ολοι σιγουροι οτι θα γινουν ολες με αξιοκρατικα κριτηρια και με εφαρμογη ολων των διαταγων. Αλλα το πελατολογιο δυστυχως τωρα και των τρειων κομματων δεν αφηνουν να γινουν αξιοκρατικες μεταθεσεις. Ενα απο τα πολλα που εφτασαν την πατριδα μας στην καταστροφη ηταν και ειναι το διεφθαρμενο πελατειακο κρατος.Φτανει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις