"Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις" - 250 βύσματα εκτός ΥΠΕΘΑ

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 
''Φύλλα Πορείας'' πήραν τις τελευταίες ημέρες 250 στρατιώτες - βύσματα που είχαν κατακλύσει ως υπεράριθμοι το Πεντάγωνο επί των ημερών του προηγούμενου υπουργού Αμυνας κ Πάνου Παναγιωτόπουλου! Και έπονται και άλλα, αφού οι υπεράριθμοι είναι περίπου 500!


Ο νέος υπουργός Άμυνας κ Δημήτρης Αβραμόπουλος, που ανέφερε το περιστατικό στους δημοσιογράφους σε ενημερωτική συνάντηση στην Λέσχη Αξιωματικών, δεν αναφέρθηκε στον προκάτοχό του ονομαστικά και απέδωσε το φαινόμενο του ρουσφετιού στο γενικό ...κλίμα! Ωστόσο είναι σαφές ότι η έμμεση βολή αφορούσε τον συνάδελφό του στο κόμμα κ Παναγιωτόπουλο και όχι τους ...Αρχηγούς!
Κατά τον κ Αβραμόπουλο οι ...περισσευούμενοι στρατευμένοι στο Πεντάγωνο είναι περίπου 500 ! Όπως είπε οι 250 ήδη έφυγαν με μετάθεση, ενώ τις επόμενες ήμερες - εβδομάδες απολύονται άλλοι 60. Φθάνουμε έτσι τους 360 , είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι έρχεται 2ο κύμα για τους υπολοίπους.

''Εγώ δεν κάνω ποτέ τέτοια πράγματα είπε διότι πέραν των άλλων με ένα ρουσφέτι που κάνεις ένας ικανοποιείται και δυσαρεστούνται ...50, είπε. Κατά τον Υπουργό θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το''9μηνο στα σύνορα'' και όχι ΄΄6μηνο στα σύνορα'' όπως από παρεξήγηση αποδόθηκε. Η βασική αρχή ήταν και είναι ότι όλοι οι στρατιώτες - πλην των εχόντων ισχυρό κοινωνικό πρόβλημα, βάσει κανονισμού θα υπηρετούν στα σύνορα και από εκεί θα παίρνουν απολυτήριο. Μετάθεση μπορούν να πάρουν στο 5-6μηνο όσοι υπηρετούν στις πλέον απομακρυσμένες μονέδες στο τρίγωνο του Εβρου και σε ορισμένα μικρονήσια. Επίσης οι προστάτες. 

onalert.gr

Σχόλια

  1. Στο πενταγωνο υπαρχουν παρα πολλοι φανταροι που κανουν παρα πολλες δουλειες. Υπαρχουν ποσα Σ (Σ1,Σ2,Σ3..) δηλαδη σκοπιες οπως κ αλλες υπηρεσιες -μαγειρια,θαλαμοφυλικια κτλ.
    Σε ενα τοσο μεγαλο χωρο δεν θελει και πολυ σκεψη για το ποση δουλεια χρειαζεται για να μαγειρευσουν οι φανταροι για τοσο κοσμο , να καθαρισουν ενα τοσο μεγαλο χωρο ,κτλ
    Σε πολλους λοχους το σκορ ειναι 2-1 και σε αλλους 1-2, 1-3.
    Αυτο το 1-3 ειναι η διαφορα ουσιαστικα με αλλα στρατοπεδα που τους παει πιο ασχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1 μεσα , 3 εξω.
      παω να βαλω την γατα μου να κλαψει τωρα γιατι στον λοχο μου (νησι) ειμασταν πριν λιγο καιρο 30 μεσα και 1 εξω. Και απο οσο μας λεγανε υπηρχαν και πολυ χειροτερα, μοναδες στον εβρο που περιμεναν να μπουνε νεες Εσσο οχι για να παρουν εξοδο αλλα εστω να παρουν μια αδεια που δικαιουνταν.

      Και ολα αυτα γιατι? Για να περνανε καλα οι μπουληδες της αθηνας με την μαμακα να τους εχει σιδερωμενα τα σεντονακια τους να κοιμηθουνε το βραδυ μετα απο την υπερβολικα κουραστικη και μαχιμη μερα στο πενταγωνο..

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις