"Επιχείρηση Χωνάκι" ολοκληρώθηκε από το ΠΝ που "έσωσε" τους "πολιτικούς παραθεριστές" από μαρτύριο


Ολοκληρώθηκε η "επιχείρηση" μεταφοράς εξοπλισμού για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης της Σαντορίνης η οποία χθες το πρωί έπαθε μπλακ - άουτ.
Όπως σ΄ όλα τα δύσκολα το ελληνικό κράτος έτρεξε για να δώσει λύση στο πρόβλημα σ΄ εκείνο το κομμάτι του δημόσιου τομέα που είναι διαρκώς σε ετοιμότητα: στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το Πολεμικό Ναυτικό στην συγκεκριμένη περίπτωση κλήθηκε να εκτελέσει την ...επιχείρηση "χωνάκι" και να δώσει ρεύμα σ΄ ένα τουριστικό νησί που αυτές τις ημέρες έχει "βουλιάξει" από τουρίστες.
Σε καμία περίπτωση δεν κατακρίνουμε την χρήση των Ενόπλων Δυνάμεων για αποστολές που βοηθάνε το κοινωνικό σύνολο . Αντιθέτως. Είναι όμως αξιοπερίεργο πως αυτή την προσφορά σε "σεισμούς, λιμούς ,καταποντισμούς" και τώρα και στην ...έλλειψη ψύξης οι πολιτικοί αυτής της χώρας την ξεχνάνε στις δύσκολες ώρες. Η "αντιμιλιταριστική πολιτική ελίτ" της χώρας έχει την άποψη -και δεν τη κρύβει- ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις "δεν προσφέρουν και τίποτα". Ίσως κάποιοι απ΄ αυτούς που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην πανέμορφη Σαντορίνη -ίσως λέμε- να εκτίμησαν την συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία αυτού του κράτους ειδικά την περίοδο της ειρήνης. Το να πίνουν τα κοκτέηλ τους χωρίς πάγο θα ήταν οπωσδήποτε φρικτή εμπειρία. Το Πολεμικό Ναυτικό περιόρισε το "μαρτύριό" τους σε ένα μόλις 24ωρο.

onalert

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις