Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Σκοπιανές ήξεραν άπταιστα ελληνικά


Εντύπωση έχει προκαλέσει στο Πεντάγωνο το γεγονός η δημοσιογραφική ομάδα των Σκοπίων που συνόδευε τον υπουργό Άμυνας της χώρας τους Talat Xhaferi ήταν  έξι ατόμων από τα οποία οι τέσσερις ήταν γυναικές νεαρής ηλικίας και οι τρεις από αυτές μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.
Όσο για τον υπουργό Άμυνας Talat Xhaferi λέγεται ότι ήταν πρώην «Ουτσεκάς» και είχε υπηρετήσει στην σκληρό Απελευθερωτικό Στρατό του Κοσσυφοπεδίου.
Και τα παραλειπόμενα από τη χτεσινή του επίσκεψη του Talat Xhaferi στο ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν τελειώνουν εδώ.
Το Πρακτορείο Ειδήσεων των Σκοπίων και άλλα μέσα της ΠΓΔΜ το «φυσούν και δεν κρυώνει» που δεν ακούστηκε ο ύμνος τους κατά την επίσκεψη του Talat Xhaferi στο Πεντάγωνο. Η αιτία είναι ότι δεν είχε προσκληθεί ο Talat Xhaferi να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος τον είχε προσκαλέσει σε «επίσκεψη εργασίας» οπότε το πρωτόκολλο δεν περιελάνβανε να ακουστούν οι εθνικοί ύμνοι των δύο χωρών ούτε να κάνει Talat Xhaferi επιθεώρηση τιμητικού αγήματος.
Τυχαίο;
Γ.Κοκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις