Τέλος στη «θητεία» του νεοναζί από ρωσικές «υπηρεσίες»

Όταν είχαν κυκλοφορήσει οι εικόνες από τη συμπεριφορά του νεοναζί Αλεξάντρ Μουζίτσκο απέναντι σε Ουκρανό εισαγγελέα, το «defence-point.gr» είχε μιλήσει για «συμπεριφορά υπανθρώπου» και είχαμε ολοκληρώσει την αναφορά με την κάτωθι παράγραφο:

«Τώρα γιατί εμάς μας ήρθαν συνειρμικά στον νου οι δολοφονίες Τσετσένων στην Κωνσταντινούπολη που τις χρεώνουν στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, μάλλον οφείλεται στο ότι οι Ρώσοι έχουν μακρά ιστορία στην αντιμετώπιση ατόμων που θεωρούνται απειλή εθνικής ασφαλείας. Πόσο μάλλον όταν δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους επειδή έχει σκοτώσει πολλούς Ρώσους στρατιώτες…» (βλ. http://www.defence-point.gr/news/?p=96934)
Πριν από λίγη ώρα, ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν, ότι ο διαβόητος νεοναζί ηγέτης του ουκρανικού «Δεξιού Τομέα», δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στη καρδιά από «αγνώστους». Όσο «άγνωστοι» και να είναι, εάν η εξουδετέρωση του εν λόγω επαληθευθεί, η τύχη του ήταν λίγο ως πολύ προδιαγεγραμμένη, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει πάντα να αφήνουμε ένα μικρό περιθώριο, αφού πίσω από το προφανές κρύβονται ενίοτε ξεκαθαρίσματα προσωπικών λογαριασμών.
Δύο αυτοκίνητα απέκοψαν την πορεία του δικού του, τον έβγαλαν έξω, τον έσυραν σε παρακείμενα χωράφιακαι τον έστειλαν να συναντήσει τον Τσετσένο πολέμαρχο Ουμάροφ, εάν υποτεθεί πως όντως έχει σκοτωθεί. Με τον τρόπο αυτόν εκδικήθηκαν όχι φυσικά για τον εισαγγελέα, αλλά για το ότι δημοσίως παινευόταν ότι είχε σκοτώσει πολλούς Ρώσους, πολεμώντας δίπλα στους Τσετσένους, στον πρώτο πόλεμο του 1994-1995

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις