Πληρώθηκε το κοινωνικό μέρισμα !



Σύμφωνα με πληροφορίες από φίλους ένστολους αναγνώστες του site μας η πληρωμή του κοινωνικού μερίσματος ξεκίνησε από το απόγευμα της Πέμπτης και μέχρι το πρωί θα έχει ολοκληρωθεί από όλες τις τράπεζες. 


Karavanas The Blog

Κάντε Like στη σελίδα μας Karavanas The Blog για να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι !
Όπως ακριβώς και πέρυσι... Δείτε εδώ: http://karavanas.blogspot.gr/2013/04/2013.html


Αλλά και για άλλα φλέγοντα θέματα. Δείτε εδώ και θυμηθείτε:

Σχόλια

  1. απο ποιες τράπεζες το εχουν παρει εγω είμαι πειραιως και δεν εχει μπει τιποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουτε εμενα εχει μπει ειμαι στο Τ.Τ-Εurobank!!!!!! Περίεργα πράγματα....?

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά αυτό με την οικογενειακή παροχή , τι παίζει , συνυπολογίζεται ή δεν συνυπολογίζεται?με 1567€ μικτα, και οικογενειακή παροχή για έγγαμο χωρίς παιδια, δικαιούμαι μέρος του επιδόματος?όποιος γνωρίζει να δώσει τα φώτα του.Να ξέρουμε μη μας δουλεύουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγγαμος χωρις παιδια νομιζω οτι δεν παιρνεις οικογενειακη παροχη την εχουν κοψει στο πρωτο παιδι δικαιουσε 50ευρω καθε ευρω που ξεπερναει τα 1500 ειναι μειον 12 απο τα 500 που παιρνουμε εγω παιρνω συμφωνα με τα λεγομενα τους δεν εχουν μπει ακομη 332 ευρω γιατι τον ιανουαριο επαιρνα 1564 μειον οικογενειακη παροχη 50ευρω 1514 αρα μειον 168ευρω απο τα 500

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν εχεις 1567 εγγαμος αν δεν κανω λαθος η οικογενειακη παροχη ειναι 30 ευρω αρα 1567-30=1537-1541=4Χ12 δικαιουσε 48 ευρω.Δεν σου εβαλαν τιποτα στην τραπεζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1540€ μικτά και δεν παίρνω τίποτα απο το μέρισμα.προφανώς δεν υπολογίζονται τα οικογενειακής παροχής και ετοιμότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περίπτωση 1η συνάδελφος αξ/κος με μισθό περίπου 1310 καθαρά παντρεμένος με υπαξ/κο συνάδελφο με καθαρό μισθό 917 περνούν 500 ευρώ μέρισμα και μένουν και στα ΣΟΑ. Άλλα συνάδελφος με 16 χρονιά στην υπηρεσία με τρία παιδιά και άνεργο γυναίκα με καθαρό μισθό 1260 ευρώ θεωρείται υψηλόμισθος και δεν λαμβάνη τίποτα. ΜΠΡΆΒΟ ΩΡΑΊΑ ΚΡΙΤΉΡΙΑ.(εγώ πήρα 48 ευρώ) κατι είναι και αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα οικογενεικακης παροχης υπολογιζονται δηλαδη αφερουνται απο τα μικτα.Τα εχουν κανει θαλασσα και την δευτερα ειναι να τους περνουμε τηλεφωνα και αντε να βγαλεις ακρη.Ενα μεγαλο μπαχαλο.Ειμουν σιγουρος οτι θα γινονταν αυτο.Για τους στρατιωτικους πρεπει να ειναι υπευθυνο το ΟΛΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να ψηφίσω;
    Προβληματίζεσαι; Σου προτείνω να το ψάξεις λιγάκι.
    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι μία λύση.
    Αποτελεί το εχέγγυο μια καλής επιλογής. Γνώρισε τον !!!
    Δημιουργήθηκε για να ταράξει τα ήρεμα νερά της πολιτικής του τόπου, που είχαν μετατραπεί σε έλος, με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Συγκρότησε ένα δυνατό ευρωψηφοδέλτιο με κύριο κορμό Απόστρατους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ορκισμένους θεματοφύλακες του Συντάγματος και των Νόμων της Ελλάδας και πλαισιώθηκε με καταξιωμένα επιστημονικά και επαγγελματικά άτομα.
    Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δεν θα βρεις υποψηφίους που επέβαλλαν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Απουσιάζουν οι τηλεμαϊντανοί κάθε είδους. Απουσιάζουν οι τηλεπερσόνες. Απουσιάζουν οι ‘’δήθεν΄΄ που μοναδικό τους προσόν είναι η αναγνωρισιμότητα.
    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ άφησε στους άλλους να κάνουν «γάμους» ευκαιρίας, με μωροφιλόδοξους αερολόγους της κομματικής και πολιτικής νομενκλατούρας και να κάνουν βουτιές σε ποτάμια με θολωμένα νερά.
    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ απευθύνεται σε κάθε ‘Ελληνίδα και Έλληνα, που πιστεύει στην Ελλάδα και στις αστείρευτες δυνάμεις της. Σε μια Ελλάδα που να δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά της να κάνουν όνειρα.
    Η 25 Μαΐου 2014 ας είναι η αφετηρία για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, αδέσμευτη, δυνατή, κυρίαρχη που να την σέβονται οι φίλοι ( όσοι μας απέμειναν ) και να την φοβούνται οι εχθροί ( που δυστυχώς πολλαπλασιάστηκαν).
    Καλό βόλι πατριώτες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε παιδιά θα το παρουμε εμεις αυτο το κωλοεπιδομα μου φαινεται οτι θα φαμε παπαρα μας κοροιδευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις