Εθνική και θρησκευτική μνήμη-αμνησία


Αλλάξαν την ιστορία στα σχολικά βιβλία και αποχριστιανίζουν ολόκληρη την διδασκαλία: Οι λέξεις "Έθνος" και "χριστιανισμός" πρέπει να απαλειφθούν για λόγους που αδυνατούμε να αντιληφθούμε. Ένα Έθνος χωρίς ιστορία, χωρίς ρίζες και χωρίς θρησκευτική συνείδηση είναι έρμαιο των εχθρών του.
 Ας μην απορούμε, λοιπόν, και ας μη πέφτουμε από τα σύννεφα, γιατί το αθώο και γελαστό παιδί του Δημοτικού, μεταμορφώνεται σε 5-6 χρόνια, σε κάποιον ο οποίος απαξιώνει την Πατρίδα, το Στρατό, την Εκκλησία και το Εκπαιδευτικό σύστημα. Χωρίς Θεό, χωρίς φιλοπατρία, σεβασμό, φιλοτιμία, αξίες που δεν αντικρίζει πουθενά σε σχολικά βιβλία, μαθαίνει πως όλα επιτρέπονται και όλα αμφισβητούνται όντας έτοιμος να διακυβερνηθεί από το πολυπολιτισμικό σύστημα παγκόσμιου ελέγχου των ΗΠΑ που σταδιακά αντικαθιστά τον ελληνικής προέλευσης, δυτικό πολιτισμό.

Όσοι έχετε παιδιά ή είστε δάσκαλοι και έχετε ελληνορθόδοξη συνείδηση παρακολουθείστε τα βίντεο της εκπομπής του δασκάλου και θεολόγου κου Δημητρίου Νατσιού και προβληματιστείτε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις