Αβραμόπουλος: Η έρευνα θα φωτίσει τα αίτια της τραγωδίας

Τρεις στρατιώτες νεκροί από έκρηξη όλμου σε πεδίο βολής στον Βόλο
Τη θλίψη και την οδύνη του για το τραγικό δυστύχημα στο Βόλο, εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος στη Βουλή.


Ο κ. Αβραμόπουλος -κατά την ενημέρωση του για τα θέματα της αρμοδιότητάς του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας- εξέφρασε «την συντριβή της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας για το πρωτόγνωρο αυτό δυστύχημα», τονίζοντας, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πενθούν τον χαμό των τριών στρατιωτών, όπως πενθούν και οι οικογένειές τους. «Είμαστε κοντά τους» είπε και τόνισε ότι η έκβαση της έρευνας που διενεργείται θα φωτίσει τα αίτια του δυστυχήματος.

«Αυτά τα παιδιά έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος. Γιατί το καθήκον δεν εκτελείται μόνο στον πόλεμο αλλά και καθημερινά. Τα παλικάρια μας των Ενόπλων δυνάμεων εκπαιδεύονται για να είναι έτοιμα όταν χρειαστεί. Και στους τρείς αυτούς άτυχους νέους αποδίδουμε τον σεβασμό και την τιμή που τους αναλογεί» κατέληξε στην δήλωσή του ο υπουργός.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και ο Θοδωρής Δρίτσας εξέφρασε οδύνη για το θανατηφόρο συμβάν, τονίζοντας ότι αποτελεί ελάχιστη τιμή στη μνήμη των θυμάτων η πλήρης αναζήτηση των αιτιών του τραγικού συμβάντος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις