ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α/ΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς θα πραγματοποιήσει επίσημη προγραμματισμένη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, προσκεκλημένος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Στρατηγού κ. Raymond T. Odierno, από 1 έως 8 Νοεμβρίου 2014.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Α/ΓΕΣ θα έχει συνομιλία με τον ομόλογό του, για θέματα αμοιβαίου επιχειρησιακού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ο κ. Α/ΓΕΣ θα επισκεφθεί στην έδρα του ΟΗΕ, το Ελληνικό προσωπικό που υπηρετεί εκεί και θα συναντηθεί με τον Αντιστράτηγο Maqsood Ahmed στρατιωτικό σύμβουλο του ΟΗΕ για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ενημέρωσής του για το σύστημα εκπαίδευσης των στελεχών των ΗΠΑ θα επισκεφθεί σχολές και σχολεία του Στρατού Ξηράς.

Τέλος, θα συμμετάσχει στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που διοργανώνει η Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον.



Συνταγματάρχης (ΔΒ) Ιωάννης Βαλάρης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις