Από τον Χολαργό στον Έβρο ο γιος του Πρετεντέρη! Τέρμα στα ρουσφέτια βάζει ο Καμμένος

Ανάμεσα στους στρατιώτες που έλαβαν φύλλο πορείας για τα σύνορα και ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη

Ο νεαρός είχε τοποθετηθεί μετά από... την εκπαίδευσή του στο T/ΓΕΕΘΑ και χθες Τρίτη έλαβε φύλλο πορείας για μονάδα του Έβρου.

Τέρμα στα ρουσφέτια βάζει ο Καμμένος

Αλλαγές εκ βάθρων επιβάλλει ο νέος υπουργός Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος. Και ξεκινάει από εκεί που οι πιέσεις από τους πολίτες είναι πολλές φορές αφόρητες. Είναι οι γονείς των παιδιών όταν πάνε να υπηρετήσουν την στρατιωτική θητεία τους, που ζητούν από τους βουλευτές και όποιον υψηλά ιστάμενο γνωρίζουν να πάει το παιδί τους σε καλή μονάδα, που να είναι δίπλα στο σπίτι του, στο Πεντάγωνο αν κατοικεί στην Αθήνα και όχι στα σύνορα ή σε απομακρυσμένες μονάδες ή σε νησιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή του υπουργού Άμυνας είναι να μην γίνονται αυτές οι... εξυπηρετήσεις, οι στρατεύσιμοι θα υπηρετούν εκεί που αποφασίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του κάθε Επιτελείου. Την εντολή αυτή πληροφορήθηκαν οι νέοι βουλευτές και στο εντευκτήριο της Βουλής οι κουβέντες που ακούς είναι βαριές. Στο Πεντάγωνο έχουν φθάσει τα... παράπονα των βουλευτών και κάποιες πληροφορίες λένε ότι περιπτώσεις που δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα, θα έχουν ειδική μεταχείριση.

Όπως μάθαμε, η νέα ηγεσία του υπουργείου Άμυνας βρήκε στα συρτάρια των προηγούμενων γύρω στα 2.000 αιτήματα για μεταθέσεις!

(thrakitoday.com - paron.gr)

http://staratalogia.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις