"Η Γερμανία ηττήθηκε" λέει ο Καμμένος που έριξε "βόμβες" για τους εξοπλισμούς

Image
Νέα βόμβα από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο ο οποίος μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης ανακοίνωσε το “λουκέτο” στην Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών. Στην οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “ο κάθε υπουργός έβαζε τον κουμπάρο του”. 

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Antenna ,έκανε λόγο για “γερμανική ήττα” η οποία έχει πιαστεί από το “70% του μνημονίου” που η κυβέρνηση δεν θεωρεί “τοξικό”.



Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στο δημόσιο κι έτσι έφερε ως παράδειγμα την διεύθυνση εξοπλισμών:
“Το ότι θα αλλάξει το δημόσιο, θα αλλάξει, το ότι θα συγχωνευθούν οι υπηρεσίες, θα συγχωνευθούν. Για παράδειγμα, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν θα παραμείνει μία γραμματεία η οποία λέγεται Γενική Γραμματεία Εξοπλισμών. όπου ο κάθε υπουργός έβαζε τον κουμπάρο του - οι περισσότεροι κουμπάροι είναι τώρα στη φυλακή - και έμπαιναν και καμιά δεκαριά στελέχη τα οποία χρησιμοποιούσαν το δημόσιο χρήμα για τον εξοπλισμό της χώρας για να πλουτίσουν. Θα πάει πάλι στα επιτελεία. Αντί, δηλαδή, να έχουμε αυτή τη στιγμή 50 υπηρεσίες που ασχολούνται με την αεροπορία, για να σας πω ένα παράδειγμα, θα υπάρχει μία υπηρεσία”.


Ξανά αναφορά στα NH-90


O ΥΕΘΑ για τρίτη φορά έκανε αναφορές στην αγορά των ελικοπτέρων NH-90 αλλά και στα κυβερνητικά αεροσκάφη:

“Αντί να πληρώναμε τα ελικόπτερα τα οποία παραλάβαμε και δεν πετάνε, τους όρους και τις ρήτρες, δεν θα τα πληρώνουμε. Καταλάβατε; Αυτές είναι αλλαγές πολύ σημαντικές. Αντί να πετάνε με τα τρία κυβερνητικά αεροπλάνα, η κυβέρνηση, οι φίλοι της κυβέρνησης και ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού που πήγαινε βόλτες στο Abu Dhabi, δεν θα πετάνε. Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που σας είπα, είναι πάνω από το 70%”.

“Τέλος η διακυβέρνηση μέσω e-mail”

O Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στα όσα έγιναν στις Βρυξέλλες τόνισε:


“Δεν έχουμε πλέον, την επιβολή ενός προγράμματος το οποίο έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, την οικονομία στο τέλμα, τη νέα γενιά να έχει μετατραπεί είτε σε ανέργους είτε σε μετανάστες. Θα έλεγα ότι υπάρχει η ελπίδα της αλλαγής μιας πολιτικής από μία εκλεγμένη κυβέρνηση και της επαναφοράς της Δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Αυτά είναι τα βασικά, θα δούμε και τα υπόλοιπα τη Δευτέρα…


Η χώρα δεν θα συνεχίσει να κυβερνάται με email, όπως έκανε ο κ. Σαμαράς όταν είπε ότι τους έδιωξε. Η τρόικα θα αντικατασταθεί στην Ελλάδα με τους θεσμούς τους οποίους η χώρα έχει συνάψει συμφωνία ισότιμου εταίρου. Θα ακούμε τους ισότιμους εταίρους, όπως θα μας ακούνε και αυτοί ισότιμα. Η σχέση εξουσίας του δανειζόμενου με τον δανειστή δεν θα υπάρχει. Πολύ βασικό. Το δεύτερο, το μνημόνιο και η πολιτική την οποία είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ισχύουν. Τελείωσε…


Δεν υπάρχει 70% - 30%. Μην ακούτε εκφράσεις τις οποίες προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν οι Γερμανοί περιγράφοντας την ήττα τους”.


http://www.onalert.gr/stories/i-germania-ittithike-leei-o-kammenos-pou-erixe-gia-tous-exoplismous/40778

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις