ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Στη Λάρισα μεγάλη μονάδα της νέας ΜΟΜΑ»





Μεγάλη μονάδα της νέας ΜΟΜΑ πρόκειται να δημιουργηθεί στη Λάρισα, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η νέα ΜΟΜΑ θα δημιουργηθεί στην πόλη μας αμέσως μετά τις αντίστοιχες στο Λουτράκι και περιοχή της Μακεδονίας.
Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε στη Λάρισα προκειμένου να επισκεφθεί εθιμοτυπικά και να ενημερωθεί για το ρόλο και τη δράση της 1ης Στρατιάς, του ΑΤΑ, της 110 Πτέρυγας Μάχης και του Ευρωπαϊκού Στρατηγείου στο Κουτσόχερο.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Καμμένος τόνισε επίσης ότι εγκαινίασε σήμερα το Αεροπορικό Κέντρο Ελέγχου μέσω του οποίου θα ελέγχεται το σύνολο των αεροπορικών δυνάμεων της χώρας, ενώ επεσήμανε ότι για τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας η Λάρισα με τους στρατιωτικούς της μηχανισμούς αποτελεί ένα δεύτερο Πεντάγωνο.
Όπως τόνισε, σύμφωνα με τη νέα πολιτική του υπουργείου η 1η Στρατιά και η ΑΣΔΕΝ θα υποδέχονται πλέον το σύνολο των στρατεύσιμων.
SANYO DIGITAL CAMERA
Ο υπουργός Άμυνας επανέλαβε ότι άμεσα θα παραχωρηθεί στους αξιωματικούς το επίδομα παραμεθορίου ενώ θα αποκατασταθούν οι μισθολογικές τους μειώσεις.
Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι μετά την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας με μεγάλη πλειοψηφία, οι Ελληνες ενωμένοι θα δώσουν αγώνα για να πετύχουν το λογικό, δηλαδή την επιστροφή της Δημοκρατίας.
SANYO DIGITAL CAMERA
Στη σημερινή του περιοδεία τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνόδευαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας του κόμματος Βασίλης Κόκκαλης και η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Μενέλαος Κατσαμπέλας
Φωτογραφίες : newsroom onlarissa.gr  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις