“Μίσος” είναι το “κύριο μάθημα” στα ισλαμικά σχολεία! Ένα βίντεο ντοκουμέντο

Στην Δύση, στην Ευρώπη κι εδώ στην Ελλάδα η ανεξιθρησκεία ευτυχώς κυριαρχεί, παρά τα όποια προβλήματα και τις μελανές εξαιρέσεις.

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λατρεύει το Θεό του. Κατά την ταπεινή μας άποψη δεν χρειάζονται εκκλησίες ή τεμένη για να αποδείξει κάποιος την πίστη του. Η πίστη σ΄ έναν Θεό είναι στην ψυχή σου και στην καθημερινή σου ζωή. Το πως συμπεριφέρεσαι στον διπλανό σου, πόσο τον βοηθάς στα δύσκολα, πόσο νοιάζεσαι είναι πάντα κατά την γνώμη μας η καλύτερη απόδειξη πίστης…
Τα λέμε όλα αυτά γιατί στην Ευρώπη εδώ και πάρα πολλά χρόνια το Ισλάμ έχει γίνει αποδεκτό στις πόλεις και στις γειτονιές. Κανένας μας δεν έχει και δεν πρέπει να έχει πρόβλημα με τους μουσουλμάνους συμπολίτες τους. “Εγώ Θεό, εσύ Αλάχ”, τα ΄χουμε πει και σε τραγούδι εμείς οι Έλληνες…
Θα πρέπει όμως να σταθούμε απέναντι σε κάθε έκφραση φανατισμού, απ’ όποια θρησκεία κι αν προέρχεται. Ακόμη και από το Ισλάμ. Και υπάρχει διαπιστωμένος και επικίνδυνος φανατισμός, ο οποίος μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά. Πως; Μέσω της εκπαίδευσης και των ισλαμικών σχολείων.
Το βίντεο είναι από ένα τέτοιο σχολείο στο Λονδίνο. Η δημοσιογράφος κατάφερε να περάσει κάμερα μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας. Τα όσα κατέγραψε είναι ανατριχιαστικά.

ΠΗΓΗ : www.militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις