“Βεντέτα” των Τούρκων με Καμμένο! Δεύτερη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ εναντίον του

kammenos_matrozos6
“Βεντέτα” του τουρκικού ΥΠΕΞ με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.Με δεύτερη ανακοίνωσή του επιτίθεται κατά του Πάνου Καμμένου αναφέροντας:

«Σε μία περίοδο που προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε εποικοδομητική συνεργασία με την Ελλάδα σε διάφορα σημαντικά διμερή και περιφερειακά ζητήματα, οι εν λόγω δηλώσεις εναντίον της χώρας μας είναι προκλητικές και αποσκοπούν να βλάψουν τις προσπάθειες αυτές» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε τηλεγράφημα του πρακτορείου «Anadolu».Πρόκειται για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Καμμένος,χαρακτηρίζοντας ανοησίες όσα είχε πει ο Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάννης. Που ακριβώς βλέπει την εποικοδομητική συνεργασία το τουρκικό ΥΠΕΞ είναι ένα ερώτημα.Οι προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο αντιμετωπίζονται με εξαιρετική ψυχραιμία και είναι βέβαιο οτι καμία άλλη χώρα δεν θα είχε δείξει την υπομονή της Ελλάδας σε τέτοιο απαράδεκτα επιθετικό και παραβατικό γείτονα.
Ο Καμμένος δεν ήταν ποτέ συμπαθής στην Τουρκία,αυτό είναι γνωστό. Από τότε που είχε επαφές με τους Κούρδους του PKK και είχε εμπλακεί στην προσπάθεια φυγάδευσης του Αμπντουλάχ Οτσαλάν.
http://www.militaire.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις