Βία στους δρόμους και αύξηση 70% των γεννήσεων Τούρκων στην Ε.Ε. ζητά ο Ερντογάν!

Κλιμακώνει τις απειλές  έναντι της Ευρώπης και ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι δεν πρόκειται απλώς περί προκλητικής ρητορικής, αλλά κινήσεις βάσει σχεδίου με βραχυπρόθεσμους και μεσοπρόθεσμους/μακροπρόθεσμους στόχους!

Η τελευταία ευθεία απειλή  προς τους Ευρωπαίους ότι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθήσει να κρατά εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία δεν θα μπορεί κανένας Ευρωπαίος να βγει με ασφάλεια στο δρόμο, έρχεται με αμέσως μετά από μια άλλη δήλωσή του που έχει μεν στόχευση σε βάθος χρόνου,  ωστόσο είναι – κατά τους ειδικούς- μια σίγουρη βραδυφλεγής   ”τορπίλη” στα εσωτερικό των ευρωπαϊκών κοινωνιών:
”Πυροδότησε” και το ”δημογραφικό όπλο”
<< Κάντε 5 παιδιά και κατακτήστε την Ευρώπη>> είπε, ουσιαστικά  με αυτά τα λόγια, ο Τούρκος Πρόεδρος  κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. πριν μερικές ημερες στο Εσκι Σεχίρ, απευθυνόμενος στους ομοεθνείς του που ζουν ως μετανάστες σε χώρες τις Ευρώπης! Και το γιατί ”πυροδότησε” αυτό το ”δημογραφικό όπλο” το εξήγησε ευθέως, επιβεβαιώνοντας ανάλυση ειδικών ότι υπάρχει σχέδιο άλωσης της Ευρώπης με  βία και ”εκ των έσω” κατάληψη της Ευρώπης από τους ισλαμιστές Τούρκους μέσω …γεννήσεων!
«Αγκαλιάστε την Ευρώπη», είπε διφορούμενα ξεκινώντας ομιλία του στο Εσκί Σεχιρ και αμέσως πρόσθεσε το βασικό του στόχο, μέσω  έκκλησης στους Τούρκους ομογενείς :«Απευθύνομαι από εδώ στα αδέλφια μας στην Ευρώπη. Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να ζήσουν σε καλύτερες συνοικίες. Οδηγήστε τα καλύτερα αυτοκίνητα.Ζήστε στα καλύτερα σπίτια”. Για να υπογράμμισε: ” Κάντε πέντε (5) και όχι τρία (3)παιδιά. Διότι εσείς είστε το μέλλον της Ευρώπης. Αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση στις αδικίες σε βάρος σας»!
Παρακολούθηση σε όλον τον κόσμο
Και ναι μεν αυτή η φράση δεν ξεσήκωσε αμέσως την θύελλα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει  η χθεσινή του  απειλή- ωστόσο  τωρα  αναλυτές που τις βλέπουν να έρχονται η μια μετά την άλλη, εκτιμούν ότι όλα αυτά – και ενδεχομένως και άλλα ”μυστικά” σκέλη- είναι μέρος φιλόδοξου σχεδίου. Ενός σχεδίου που  έρχεται να ”χαϊδέψει” μουσουλμάνους  και άλλων χωρών που έχουν ευαισθησίες περί δήθεν καταπίεσής τους στην Ευρώπη και αλλού…«Κλείνετε την πόρτα στην Τουρκία, αλλά η Τουρκία δεν είναι χώρα που μπορείτε να παίξετε μαζί της», είπε χθες ο κ.  Ερντογάν μιλώντας σε τοπικούς δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα και συνέχισε απευθυνόμενος προς τους Ευρωπαίους: « Όλα αυτά παρακολουθούνται στενά σε όλον τον κόσμο. Αν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο, κανείς Ευρωπαίος δεν θα μπορεί να βγει στο δρόμο με ασφάλεια και ηρεμία. Αν ανοίξετε αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο εσείς θα υποστείτε τη μεγαλύτερη ζημιά» τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος κορυφώνοντας την απειλή του.
Ερώτηση στην ΕΕ για ”ευθεία τρομοκρατική απειλή”
 Στο μεταξύ η παραπάνω προκλητική δήλωση του Τούρκου Προέδρου προκάλεσε την αντίδραση των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, Προέδρου της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ε.Ε. – Τουρκίας και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, και κ. Ελίζας Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη, μέλους της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ε.Ε. – Τουρκίας.
 Συγκεκριμένα, οι δύο Έλληνες ευρωβουλευτές κατέθεσαν κατεπείγουσα ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ζητώντας την αντίδρασή της στη δήλωση του Τούρκου Προέδρου, που συνιστά ευθεία τρομοκρατική απειλή κατά των ευρωπαίων πολιτών και των δικαιωμάτων τους.
          Το πλήρες κείμενο της κοινής ερώτησης είναι το εξής:

            «Σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων Τούρκων αξιωματούχων, ότι η χώρα τους θα σταματήσει να εφαρμόζει μονομερώς τη Δήλωση Ε.Ε. – Τουρκίας για τους πρόσφυγες και θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με παράνομους μετανάστες, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε σήμερα κάθε όριο, απειλώντας αυτήν τη φορά απροκάλυπτα όλους τους Ευρωπαίους πολίτες. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Ερντογάν, αναφερόμενος στη στάση της Ευρώπης απέναντι στην Τουρκία, δήλωσε ότι εάν η Ευρώπη συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα μέρος του κόσμου, δεν θα μπορεί να περπατήσει με ασφάλεια στο δρόμο. 
Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη σοβαρή και σκόπιμη απειλή κατά της Ευρώπης από τον ίδιο τον Τούρκο Πρόεδρο ξεπερνά κάθε προηγούμενο και στρέφεται πλέον ευθέως κατά της ασφάλειας ολόκληρης της Ευρώπης και των πολιτών της, ερωτάται η Επιτροπή: 
 – Πώς πρόκειται να αντιδράσει στην παραπάνω δήλωση του Προέδρου Ερντογάν, που συνιστά ευθεία τρομοκρατική απειλή κατά των Ευρωπαίων πολιτών και των δικαιωμάτων τους;».

militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις