Τα ασύμφορα για τους στρατιωτικούς μεταπτυχιακά! Μεγάλες οικονομικές απώλειες

Αποτέλεσμα εικόνας για μεταπτυχιακο
άρθρο του militaire.gr
Τα στελέχη που αποφασίζουν να κάνουν μεταπτυχιακά έχοντας λάβει άδεια από την υπηρεσία τους, βρίσκονται αντιμέτωπα με τη σκληρή οικονομική πραγματικότητα περικοπών των αποδοχών τους, η οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι σημαντικότατη. (σ.σ. λόγω περικοπής επιδόματος)

Στο Militaire.gr έγινε γνωστή περίπτωση στελέχους το οποίο έκανε μεταπτυχιακό, αλλά υπολογίζει ότι η συνολική οικονομική απώλεια που θα ΄χει θα φθάσει στις 6.000 ευρώ! Κι αυτό για μεταπτυχιακό το οποίο υποτίθεται καλύπτει η υπηρεσία!

Οι περικοπές επιδομάτων και άλλων αποδοχών που προβλέπονται για όσα στελέχη αποφασίσουν να κάνουν μεταπτυχιακά, είναι τελικά υψηλότερες από το κόστος κάποιων έστω μεταπτυχιακών. Αυτό όπως και να ΄χει θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για στελέχη που επιθυμούν την περαιτέρω επιμόρφωσή τους. Μήπως τελικά αυτό είναι που επιθυμεί η υπηρεσία; Αν όχι θα πρέπει μάλλον να ληφθούν κάποια μέτρα, ώστε όσοι στρατιωτικοί επιθυμούν να κάνουν μεταπτυχιακό να μην έχουν τόσο μεγάλες οικονομικές απώλειες στις αποδοχές τους.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις